Een nieuwe kijk op beauty

Golden Rose cosmetics heeft zich vanaf het eerste moment ingezet voor betrouwbare, kwalitatieve en voordelige cosmetica.

Anno 2015 hebben salonhouders en winkeliers in meer dan 93 landen met volle vertrouwen en tevredenheid hun assortiment verrijkt met onze producten.

Beauty prikkelt de fantasie en wij zijn meer dan gemotiveerd om de magie van de Golden Rose-reeks in de Benelux-landen te presenteren, zoals wij dat in de afgelopen jaren hebben gedaan.

 

WIE WE ZIJN

Golden Rose Cosmetics is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen. Cosmi Cosmetics beheert de distributie van Golden Rose Cosmetics in de Benelux-landen, sinds het in 2007 de West-Europese markt heeft toegetreden.

ONZE WAARDES

Betrouwbaarheid: Golden Rose levert producten die conform de internationale- en EU-standaarden worden geproduceerd.

Kwaliteit: Golden Rose betekent kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee we de verwachtingen van de consument blijven overtreffen.

Ontwikkeling: Golden Rose staat voor het volgen van internationale ontwikkelingen op zowel de consumenten als de professionele markt het streeft continu naar vernieuwingen en uitbreidingen van haar brede productaanbod.

Duurzaamheid: Golden Rose is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij en streeft met haar fabrikant Erkul Cosmetics in Istanbul, naar een goede rentmeesterschap van dit planeet.

 

DE GESCHIEDENIS

office-1

2013

Cosmi Cosmetics neemt het distributieschap over van België en wordt zodoende de hoofd-distribiteur van de Benelux-Landen. Tevens is Cosmi Cosmetics de houder van het huidverzorgings-merk Golden Care en de hoofdverantwoordelijke voor de internationale exploitatie van het merk. Cosmi Cosmetics richt zich vooral op de professionals en de exclusieve retailer en levert direct als indirect aan meer dan 5.000 verkooppunten.

office-2

2007

Cosmi Cosmetics is opgericht in 2007 en is de officiele distribiteur van Golden Rose in Nederland.  

office-3

1983

Erkul Cosmetics, opgericht in 1983 en begint aan de productiereeks van Golden Rose Cosmetics. Het bedrijf is een ervaren partner dat zich al meer dan 30 jaar in de productie van cosmetica heeft gespecialiseerd. De fabriek is onderdeel van de top-5 grootste nagellakproducenten ter wereld. Het bedrijf streeft naar het gebruik van de laatste technologieën en methodes om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen. Erkul Cosmetics beschikt dan ook over de belangrijkste internationale en Europese kwaliteitscertificaten: ISO 9001:2008 Quality Management Systems en de ISO 22716:2007 Cosmetic-GMP.