Betalingsmoglijkheden
Onze betalingsmogelijkheden zijn; IDEAL - PayPal - Overboeking- Achteraf betalen

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:
• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

PayPal
PayPal is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke en veilige manier om online aankopen te betalen. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Overboeking
U kunt het totaal verschuldigde bedrag via bankoverschrijving betalen.

Achteraf betalen via Sisow
U heeft ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst sturen wij de bestelling naar u op en heeft u 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. U krijgt van Sisow een email met de nodige informatie